Protuprovalna vrata po mjeri

MaxDoor - 20 godina sigurnosti i stila

MaxDoor već 20 godina brine o sigurnosti vašeg doma. U suvremeno opremljenom proizvodnom pogonu površine 5.500 metara četvornih u Dugopolju, inženjeri i dizajneri udružili su svoje znanje s iskustvom djelatnika u proizvodnji kako bi vam osigurali protuprovalna vrata visoke kvalitete koja se tijekom procesa proizvodnje prilagođavaju i stilu uređenja vašeg doma.

MaxDoor protuprovalna vrata proizvod su tvrtke MarinExpert koja se od 1986. bavi i proizvodnjom profesionalne ugostiteljske opreme.

Projektiranje CAD/CAM tehnologijom uz 3D modeliranje proizvoda koje potom izrezuje laserski stroj te CNC strojevi za oblikovanje samo su dio tehnologije koja omogućuje osim standardnih veličina i modela i prilagodbu dimenzija vrata posebnim zahtjevima gradnje. Prilagođavamo se i osobnim preferencama zahvaljujući brojnim dizajnerskim rješenjima – od vrste panela ili drva, boja, dovratnika i modela brava.

MaxDoor nije uvoznik već proizvođač protuprovalnih vrata što nam uz kontinuirano unapređenje i razvoj proizvodnih procesa i tehnologija daje mogućnost da zadovoljimo potrebe kupaca u kratkom roku, neovisno o količini ili složenosti izvedbe. MaxDoor protuprovalna vrata idealna su za stanove i kuće, apartmane i vikendice, kao i uredske prostore i stambene komplekse.

Prilikom zamjene, demontažu vršimo bez dodatne naknade. Osim kvalitetnog i brzog rada naših educiranih djelatnika za montažu, kroz mrežu servisnih centara u svim većim gradskim središtima vodimo brigu o zahtjevima i zadovoljstvu naših kupaca i nakon isporuke.

Kvalitetna distribucijska mreža omogućuje laku dostupnost MaxDoor protuprovalnih vrata ne samo diljem Hrvatske već i na području Italije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore i Srbije.

Unificirana ulazna vrata svih stambenih jedinica u zgradama čine prostor ljepšim i urednijim, no osjećaj topline doma, interijer s autorskim potpisom obitelji koja živi u prostoru zahtjeva prilagodljivost svakog detalja u interijeru. To vrijedi i za protuprovalna vrata – ulaz u vaš dom, koja nakon zatvaranja vam garantiraju osjećaj sigurnosti i izoliranost od buke, a zahvaljujući mogućnosti različite obloge vanjske i unutarnje površine vrata, idealno se uklapaju i u interijer.

  • Sigurnosna cilindar brava (mogućnost i dodatne cilindar brave)
  • Zaključavanje s četiri kromirana klina promjera 18 mm
  • Hod ključanja 30 mm u tri ključanja
  • Dva dodatna klina (devijatora)
  • Šest aktivnih točaka mehanizma ključanja
  • Pet pasivnih točaka zatvaranja na strani spojnica
  • Zaštićen cilindar s prednje strane
  • Isporučuju se s pet ključeva i vlasničkom karticom