Sustav Filomuro


Kolekcija Filo Muro sa potpuno skrivenim dovratnikom nudi svestrana rješenja kako bi udovoljila najrazličitijim potrebama suvremenog unutarnjeg uređenja. Filo Muro dolazi u rasponu različitih modela, tipova i sustava otvaranja. Vratno krilo moze biti od drva, stakla ili metala.

Sustav Filomuro je sustav dovratnika i vrata koji je koplanaran zidovima, idealan za moderne interijere. Minimalizam je osnova ovog sustava, vrata se savršeno integriraju u okolno okruženje, jer su postavljena u razini sa zidom, bez vidljivih okvira ili dovratnika. Filomuro sastoji se od aluminijskog okvira, ugrađenog u zidanu ili gips ploču, koji se može bojati poput zida i vrata sa skrivenim šarnirima i magnetnom bravom. Vratno krilo može biti lakirano mat ili visoki sjaj, furnirano, ostakljeno, metalno ili završno obrađeno temeljnim premazom spremno za završno bojanje.

Elegantne vodoravne gravure cijenjene su u dizajnu Filomuro vratiju, koje pojačavaju igru u plitkom reljefu na površini.

Galerija

Surface metalli

Vrata Surface Metalli s minimalnim linijama, pokazuju karakter s neviđenim završnim obradama metala: željezo, bakar, bronca, mesing i kositar, u visoko sjajnoj ili oksidiranoj verziji ova vrata čini jedinstvenima, a svaki proizvod posebnim.

Filomuro Crystal

Filomuro Crystal vrata od stakla i aluminija idealna za dijeljenje i ujedinjavanje interijera plod su dugogodišnjeg istrazivanja i iskustva. Aluminijski okvir ugrađen u zid sa staklenim krilom dostupni su u različitim izvedbama: prozirno, matirano, stop-sol, reflektirajuće.

Filomuro drvo

Ovaj najsuvremeniji i minimalni dizajn se odlikuje elegancijom, inovativnom estetikom kao i maksimalnom prilagodbom u izboru završnih obloga, obrada, dimenzija i vrste otvaranja. Vrata se sastoje od aluminijskog okvira, ugrađenog u zidanu ili gips ploču, koji se može bojati poput zida i vratnog krila sa skrivenim šarnirima i magnetnom bravom. Vratno krilo može biti lakirano mat ili visoki sjaj, furnirano ili završno obrađeno temeljnim premazom spremno za završno bojanje.