Sobna vrata Bertolotto

Bertolotto obitelj

Bertolotto već 33 godine gradi, vrata za vratima, priču o predanosti, ponosu i hrabrosti. Priča koja se nastavlja od oca do sina... Priča o DNK.

Bertolotto je talijanska tvrtka osnovana 1987. godine, danas među svjetskim liderima u dizajnu i proizvodnji vrata, sustava za interijere i blindiranih vrata.

Najbolje sirovine, ekskluzivni modeli, stručnost i talent specijaliziranih obrtnika te upotreba najnaprednijih tehnologija karakteriziraju vrata Bertolotto, svi visokokvalitetni i s originalnim i prepoznatljivim dizajnom Made in Italy, jer su u potpunosti izrađeni u Italiji.

Ustrajno i strastveno radimo na osmišljavanju novih dekora i uzoraka, svaki zaseban i s poseban, da bismo sa stilom i elegancijom pridonijeli svakom projektu, posvećujući najveću pažnju željama i očekivanjima kupaca kojima posvećujemo naš trud, dan za danom.

Vrata za nas nisu jednostavni predmeti, već kreacije po mjeri: želimo postići izvrsnost koja postaje dio svakodnevnog života. Vrata Bertolotto dizajnirana su za one koji se žele okružiti lijepim stvarima i opremiti svoj dom rješenjima sposobnima izraziti trajne vrijednosti.

Vjerujemo u ono što radimo, sjedinjujemo tradiciju i inovacije i djelujemo uz poštivanje okoliša, jamčeći to svojim brandom.