Sistemi di Design


Sistemi di Design su kolekcija vrata i zidova od stakla i aluminija za dijeljenje i ujedinjenje interijera. Zahvaljujući ovoj sinergiji stručnosti, bilo je moguće u jednoj kolekciji objediniti vrijednosti i ideje suvremenog dizajna sa šarmom tehnologije.


Galerija Cijela ponuda

Najviši izraz stila: minimalni i profinjeni, ispiranje do zidnih vrata sa staklenim i aluminijskim okvirom podudara se s okolinom.

Galerija

Vrata

Vrata kolekcije Sistemi di Design nude široku paletu modela s različitim vrstama otvaranja. Vrata filomuro, u punoj visini, sklopiva, dvosmjerno zaokretna, stropno klizna, klizna mimo ili unutar zida kako bi se stvorilo idealno okruženje i najzahtjevnijih interijera.

Klizni sustavi

Vrata i zidovi od stakla i aluminija za elegantno dijeljenje i ujedinjavanje prostora u potrazi za maksimalnom fleksibilnošću suvremenog života. Zaokretna vrata, klizna unutar ili mimo zida sa stropnom ili podnom vodilicom, cjelovit program prijedloga u kojem su glavni akteri staklo, njegove boje i obrade te elegantni aluminijski profili.

Garderobni ormari

Bikomp garderobni ormar omogućuje postavljanje opremljenog zida prema potrebama i željama pojedinca. Profinjena završna obrada "efekt drva" za moderno okruženje u trendovskim bojama. Završne obrade s visokim stupnjem otpornosti na ogrebotine i habanje.

Ormari

Kolekcija Sistemi di Design nudi ekskluzivnu garderobu SpaceWall s dva para sklopivih vrata koja nude open space prostor bez unutarnjih stranica, koji se može slobodno opremiti.

Pregradni sustavi

Pregradni sustavi Area System je sustav slobodno kombiniranih dijeljivih elemenata iz jednostrukih staklenih ploča u extra prozirnom staklu, izrađenih po mjeri s kliznim ili zaokretnim vratima.