Furnirana vrata


Klasično-moderna vrata za kojima traga zahtjevnija klijentela, izrađena od prirodnog drva završnom obradom prirodnog furnira. Različiti modeli su dostupni u više vrsta završnih obrada drva kako bi zadovoljili i najzahtijevnije ukuse.


Galerija Cijela ponuda

Pravo drvo u modernim vratima. Uspješna kolekcija, jedinstvena u dizajnu, kvaliteti i cijeni.

Galerija

Tranciato

Tranciato vrata su drvena moderna vrata koja se ističu završnom obradom prirodnog drva dobivenom suvremenim tehnikama obrade. Različiti modeli dostupni su u više trendovskih završnih obrada kako bi zadovoljili sve stilske ukuse, čak i najelegantnije.

Baltimora

Kolekciju Baltimora karakteriziraju nježne linije, klasični stil i toplina drva. Visoka kvaliteta drva, sklad proporcija, modeli nadahnuti tradicijom, najfinije esencije poboljšane su vrhunskom tehnologijom kako bi stvorile visokokvalitetan proizvod.

Baltimora New

Baltimora New, pravo drvo u modernim vratima. Struktura vrata postojana tijekom vremena. Obloge furnira odabiru se i kombiniraju ručno, kako bi se osigurala ujednačenost i sklad u ukrasu. Profili imaju zaobljene, mekane i istodobno čvrste rubove. Baltimora New je uspješna kolekcija, jedinstvena u dizajnu, kvaliteti i cijeni.

Rodi

Klasična vrata Rodi kolekcije utjelovljuje tradiciju i klasiku do savršenstva. Furnirana vrata iz punog drveta izrađena su najmodernijim i inovativnim tehnikama obrade kako bi se dobio proizvod vrhunske kvalitete. Ručno izrađen proizvod gdje se nepravilne šare drveta maksimalno poboljšavaju kako bi jedinstvenom proizvodu dali pravu vrijednost.