Dostupne u drvu, čeliku ili staklu, kružne stepenice Rintal kombiniraju estetiku i funkcionalnost kako bi se prilagodile bilo kojem okruženju, kako u zatvorenom prostoru tako i na otvorenom.
Kružne stepenice

Trio

Moderne kružne stepenice inovativnog dizajna koji proizlazi iz filozofije dizajna Rintal Stair System razvijene u suradnji s Giugiaro Architettura. Ovaj proizvod predstoji revoluciji estetskih kanona montažnih kružnih stepenica inovativnih oblika i ekskluzivnih završnih obloga.


Vidi više
Kružne stepenice

Spiral Daisy

Spiral Daisy je metalno spiralno stubište četvrtastog tlocrta sa samonosivom bočnom uzicom i središnjim stupićem, prilagođeno dizajniranim prema potrebama kupca.


Vidi više
Kružne stepenice

Lamina

Lamina su željezne kružne stepenice, apsolutna inovacija unutarnjih spiralnih stubišta. Gazišta su izrađena od lima debljine 1 cm kako bi se zajamčio čvrst i siguran proizvod, ali istodobno vrlo lagan za oko. Oblik gazišta je prepoznatljiv element ovog čeličnog stubišta.


Vidi više
Kružne stepenice

Brillia

Brillia je moderno spiralno stubište luksuznog dizajna, namijenjeno profinjenom i ekskluzivnom okruženju kombinacijom čistoće nehrđajućeg čelika i lakoće stakla, savršeno za stvaranje prestižnih rješenja primjerenih suvremenom okruženju.


Vidi više
Kružne stepenice

Tekla Design

Tekla Design je četvrtasto spiralno stubište dizajnirano da zadovolji potrebu za ugradnjom stubišta u kvadratne otvore ili u kutne položaje, svestranim rješenjem, atraktivnog i prilagodljivog dizajna.


Vidi više
Kružne stepenice

Tekla Metal

Tekla Metal je željezno četvrtasto stubište dizajnirano za interijere industrijskog i urbanog stila. Za razliku od ostalih unutarnjih kružno četvrtastih stepenica, Tekla Metal suvremenijeg je izgleda koji proizlazi iz različitih elemenata.


Vidi više
Kružne stepenice

Tekla Glass

Tekla Glass je četvrtasto stubište od čelika i stakla dizajnirano za ugradnju u četvrtaste otvore unutar suvremenih i ekskluzivnih interijera. Tekla Glass ističe se strogošću svojih oblika i prozirnošću linija, što ga čini prisutnim, ali nevidljivim.


Vidi više