Helikoidne stepenice Rintal, zahvaljujući svom spiralnom obliku, opremaju prostor elegancijom i lakoćom. Odsutnošću središnjeg stupa, ove zavojite stepenice olakšavaju prohodnost i ostavljaju dovoljno prostora za prolaz, pogodujući tako tranzitu glomaznih predmeta, čak i na stepenicama manjih promjera.
Helikoidne stepenice

Helica

Helica je spoj tradicije i dizajna, koji sjedinjuje čvrstoću s vizualnom lakoćom. Spiralno stubište okruglog je tlocrta od laserskog i kalandiranog metala s bočnom metalnom konstrukcijom i uvijenim središnjim stupom, s mogucnoscu personalizacije gazišta.


Vidi više
Helikoidne stepenice

Spiral Knock Design

Spiral Knock Design je spiralno dizajnirano stubište od čelika koje povezuje veliku strukturnu čvrstoću sa širokim rasponom mogućnosti prilagodbe kako u završnoj obradi tako i u dodatcima s potpisom Giugiaro Architettura.


Vidi više
Helikoidne stepenice

Spiral Gamma

Spiral Gamma je samonoseće spiralno drveno stubište koje kombinira urođene strukturne i estetske kvalitete drva s velikom fleksibilnošću sastava, malim troškovima i originalnim dizajnom.


Vidi više
Helikoidne stepenice

Spiral Aira

Ono što razlikuje ovo spiralno stubište od ostalih je to što su gazište i čelo gazišta (debljine 6 cm) međusobno pričvršćeni kako bi se stvorila vizualno lagana, ali vrlo čvrsta struktura.


Vidi više